ADDINOL

ADDINOL – Ekspertë për lubrifikantë të Performancës së Lartë ADDINOL zhvillonë dhe prodhonë lubrifikantë me performancë të lartë të brezit të ri. Ndër këto janë lubrifikantët e automjeteve me kërkesat më të larta, si dhe zhvillimi pionier në aplikime industriale.

Klientët tanë në të gjithë botën përfitojnë nga cilësia e lartë dhe e qëndrueshme e lubrifikantëve të performances së lartë të ADDINOL-it, njohurit dhe shërbimet këshillimore individuale për konsumatorët me ekspertët tanë kompetente.

Sistemi i menaxhimit të ADDINOL Lube Oil GmbH (cilësia dhe menaxhimi mjedisor) është certifikuar nga ana e Shërbimit GmbH TÜV Süd Management Service DIN EN ISO 9001: 2008 dhe 14001: 2004.

ADDINOL – Përmirëso Performancën!

ADDINOL Automotive – Më shumë se 150 miratime. Produktet automotive të gamës së ADDINOL përmbajnë vajra motorik dhe vajra transmisioni me specifikacionet më të larta ndërkombëtare. Më shumë se 150 miratimet nga OEM-ët kryesorë, të tilla si Mercedes-Benz, grupi Volkswagen, BMW, MAN, Porsche, Scania, Volvo dhe MTU,që argumentojnë për cilësinë e shquar të lubrifikantëve ADDINOL për të gjithë motoret dhe automjetet komerciale.

Industrial ADDINOL – Vendosja e standardeve të reja për industrinë e ADDINOL ofron lubrifikantë me performancë të lartë për çdo aplikim industrial. Me produkte të reja, si për shembull vajra të frenave të seris ADDINOL Eko Gear, ADDINOL Cliptec për lubrifikimin e zinxhirëve në kushte të temperaturës së lartë ose ADDINOL vajrat për motor me gaz për njësitë e bashkëprodhimit, që operojnë me gazëra natyrorë ose gazëra të veçant, ADDINOL mban vendosjen e standardeve të reja në Tribiology.

ADDINOL – Në shërbimin tuaj në të gjithë botën.Me partnerët e shpërndarjes në më shumë se 90 vende, ADDINOL është i përfaqësuar në të gjitha kontinentet. Me gamën tonë të produkteve me më shumë se 600 lloje lubrifikantësh të përformances së lartë, ofrojmë zgjidhje optimale për të gjitha kërkesat tuaja.