FEBI

Zgjidhje "Made in Germany" - në shtëpi në të gjithë botën. Febi bilstein është një nga prodhuesit kryesorë global në botë për furnizimin e pjesëve të këmbimit për makinat e pasagjerëve dhe të pjesëve të këmbimit të automjeteve komerciale në tregjet e pavarur.

Brendi ynë i ka qëndruar në vazhdimësi cilësis, shërbimt, besueshmëris dhe inovacionit për më shumë se 170 vjet. Si kompani e pavarur me pronësi familjare, jemi krenar që jemi në gjendje të ju ofrojmë një gamë gjithnjë në rritje dhe të plotë të produkteve me më shumë se 30.000 pjesëve teknike - të cilat janë tashmë në dispozicion në mbi 130 vende. Përveç kësaj, febi është i pranishëm në mbi 69 vende me filialet e veta ose përmes partnerëve të zgjedhur lokalë. Dhe për shkak se çdo sekond vlenë, më shumë se 100 milion pjesë janë gati për shpërndarje nga qendra e artë e logjistikes në Ennepetal në Gjermani apo jashtë vendit.

Fokusi ynë – gamë e produkteve të përsosur me cilësi OE

Nga sistemi drejtues, motori, frenimi, shasia dhe teknologjia e shpetjësis të rrotave deri te elektronika e automjeteve, pneumatika dhe febi plus program - në febi bilstein ju do të gjeni gjithçka që ju nevojitet për riparimin e automjeteve profesionale,në makinat e pasagjerëve, kamionë, autobusë, kampështëpiza, gjysëm kampështëpiza dhe të mjeteve komerciale të lehta të të gjitha markave dhe modelve të njohura . Ne krijojm partneritet të fuqishëm si me shitësit me shumicë ashtu dhe me punëtorit profesionale, jemi të angazhuar fuqimisht në monitorimin pas shitjes e jo vetëm si një furnizues. Si prodhues dhe si furnizues,jemi duke përdorur përvojën e shumë viteve dhe teknologjin më të përsosur të prodhimit, dhe vazhdimisht duke investuar në zgjerimin e vet prodhimin tonë.

Në febi punojmë së bashku për të siguruar kënaqësinë e konsumatorëve

Gjatë ditëve tone të punës, ne mbështetemi në pasurin tonë më të madh - më shumë se 1,650 punëtorë të kualifikuar nga mbarë bota që gjithmonë përqëndrohem në dëshirat dhe kërkesat e klientëve dhe partnerëve tanë. E gjitha kjo është vetëm përmes njohurisë, shpejtësis dhe fokusit të shërbimit me nivelin më të lartë të besueshmërisë dhe ambicies tonë për të arritur partneritete me të gjithë zinxhirin e vlerës së shtuar në tregun e passhitjes.

Febi bilstein në një shikim:
I themeluar në 1844
> 30.000 pjesë të ndryshme të cilësis së OE
Ekspertizë të makinave të pasagjerëve dhe automjeteve komerciale
Përfaqësues në mbi 69 vende
Dërgesat apo shpërndarje në mbi 130 vende
1,650 të punësuar
Normë të punonjësve të >90%
10.000 m2 të hapësirës për prodhim