TEMPLIN

Bota, vendipunimi ynë! ST-Templin Automotive GmbH gjithmonë asiston partnerët e saj me kompetencë dhe shërbim të mirë.Theksi është vendosur në një nivel të lartë të fleksibilitetit të produkteve të kualitetit të klasit të parë.

“Cilësia në lëvizje" është ideja themelore dhe filozofia e ST-Templin Automotive GmbH
Portofoli i ST Templin përfshin më shumë se 14,000 produkte të ndryshme për të gjithë prodhuesit kryesorë të automjeteve.

Gama kryesore është optimizuar me:
• Produkte nga prodhuesit ndërkombëtare OE, p.sh. CONTITECH, Phoenix, Firestone, Dunlop, CF GOMMA, HALDEX, Knorr, SKF, FAG, Peiner Umformtechnik dhe Mekra.
• Një gamë e gjerë aksesorëve
• Produkte me porosi
• Shumë pika për riparim
• Zhvillimë mbrenda kompanisë