MANN HUMMEL

Grupi i Mann + Hummel: një kampion me një sy në të ardhmen Mann + Hummel përcaktohet nga më shumë se 75 vjet përvojë në sektorin e filtrimit. Gjatë disa dekadave të fundit, ne jemi rritur nga një fabrikë e vogël filterash në një kompani globale dhe jemi krenar që jemi një partner zhvillimi për furnizuesit e pajisjeve origjinale për industrinë e automobilave dhe inxhinjerin mekanike ndërkombëtare.

Kjo është arsyeja pse ne punësojmë rreth 20,000 persona kompetent dhe të përkushtuar në më shumë se 70 vende në mbarë botën për të punuar për klientët tanë.Zhvillimin dhe prodhimin e produkteve të reja për të përmbushur kërkesat specifike në industrin e automobilave dhe inxhinjerin mekanike si dhe në sektorin e filtrimit të ujit. Shtyrë nga pasioni ynë për cilësi dhe shërbim.

1,000 specialist për hulumtim dhe zhvillim, rritja e vazhdueshme dhe më shumë se 24 elemente filtër të prodhuara për sekondë dhe çdo vit më shumë se 170 milionë filtra janë të prodhuara në fabrikën tonë - për më shumë se 75 vjet Mann + Hummel ka shfaqur një rrugëtim mbresëlënës.

Përpjekja për përsosmëri është një vlerë thelbësore e korporatës Mann + Hummel.Cilësia e produkteve tona është një faktor vendimtar për suksesin tonë.Sistemi ynë I menaxhimit siguron që ne të plotësojmë dhe tejkalojmë cilësinë e kërkuar nga klientët tanë të vërtetë.Ҫertifikatat e njohura ndërkombëtarisht e nxjerrin në pah këtë kompetencë.

Me një vizion të qartë të "Lidershipit në filtrim" rreth 20,000 të punësuarve në më shumë se 70 vende në pesë kontinente me mbi 3000 patenta nderkombëtare kanë gjeneruar një shitjes prej rreth 4 miliard Euro në vitin e kaluar. Portofoli ynë i gjerë përfshin filtra ajri, filtra të naftës, filtrat e karburantit, zgjidhje të sistemit, komponentet plastike, filtra industriale, dhe filtra cipë të filtrimit të ujit. Ne jemi duke punuar pa pushim për të arritur vizionin tonë.