MS MOTOR SERVICE

Cilësia dhe Shërbimi nga një burim i vetëm.
Grupi Motorservice është organizatë e shitjes për aktivitetet globale të markës KSPG (Kolbenschmidt Pierburg).Është një nga furnizuesit kryesorë të komponentëve të motorit, duke përfshirë brendet premium KOLBENSCHMIDT, Pierburg, TRW Engine Components si dhe BF. Shumë lloje të produkteve tona i lejojnë klientëve tanë për të marrë komponentët e motorit nga një burim i vetëm. Si një problem zgjidhës për tregtarët dhe garazhe, Motorservice ofron shërbimin e gjerë dhe ekspertizën teknike që ju do të presnit nga një furnizues i mëdha në automotivë.

Brendet tona Nën markën premium të KOLBENSCHMIDT ne furnizojm një gamë të plotë të produkteve rreth motorëve të përshtatur me kërkesat e tregut. Ekspertët e fushës ofrojn komponentet motorik për më shumë se 2,000 lloje të motorëve. Të gjitha produktet në kuti të kaltërt të MS kanë përmbushur kërkesat tona të rrepta në aspektin e cilësisë, efikasitetit ekonomik dhe mbrojtjes së mjedisit.

TRW Engine Components ka prodhuar valvula dhe komponentet e valvulve të treneve për industrinë e automobilave rreth globit për më shumë se nëntëdhjetë vjet. MS Motorservice International GmbH, ka marrë shitjen dhe shpërndarjen e valvulave të markës së TRW Engine Components Group, duke filluar më 1 tetor 2005.

Brendi i BF ofron një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit në cilësinë OEM të motorëve me naftë të automjetëve të shërbimit, makina ndërtimi dhe makinave bujqësore.

Zgjidhjet të përshtatura nga BF janë në dispozicion, nga blloqe të shkurtër deri te blloqe të gjata. Komponentët specifik të motorëve janë furnizuara nga prodhimi i vëllimit të ulët të CNC.

Cilësi e certifikuar

Cilësia është jashtëzakonisht e rëndësishme te Grupit Motorservice. Kjo vlen në mënyrë të veçantë për cilësinë e produkteve të emruar nga brendi KOLBENSCHMIDT, Pierburg, FB dhe TRW Components Engine.

Si një shenjë e Menaxhimit të Cilësisë certifikimi me ISO 9001 plotëson kërkesat e standardeve relevante ndërkombëtare.

Shumë nga klientët tanë, sidomos prodhuesit e automobilave që janë emrat e njohura në mbarë botën, vendosin kërkesat më të rrepta për kompaninë tonë. Për Menaxhimin e cilësisë, këto kërkesa janë përmbledhur në Standardet Ndërkombëtare ISO / TS 16949.

Garantojmë Origjinalitet