CEI

C.E.I. u ngrit përsëri në 1969 si një prodhues i dhëmbëzoreve të diferencialit.Në mbi 40 vjet të aktivitetit të CEI-it është përpjekja për produkte inovative duke fituar shumicën e përvojës së saj nga vitet e studimeve.

Dy fabrika të ndërtuar në një sipërfaqe përafërsisht 18.000 metra katrorë, investime të konsiderueshme në teknologji të avancuar dhe me pasion – duke lëvizur kompaninë përpara nëpër vite – si dhe CEI të jetë një kompani udhëheqëse në biznesin e pjesë rezerve, eksportues i produkteve të saj në më shumë se 65 vende në të gjithë 5 kontinente.

Prodhimi dhe inovacioni prodhuar vetëm në Itali

"Made in Italy" ka qenë gjithmonë një sinonim i cilësisë dhe qëndrueshmërisë. Zyra qendrore dhe fabrikat tona kanë qenë gjithmonë dhe do të mbeten në zonën industriale të Bolonjës, qytet kryesor i rajonit të Emilia Romagna si punëtori e zellëshme .

Zgjedhja jonë është lindur nga vetëdija e cilësisë së qëndrueshme që kërkon inspektim të kujdesshëm të çdo proces të prodhimit nga shkrirja e lëndës së para, përmes përpunimit mekanik, deri te markimi dhe paketimi.

Përdorimi i pajisjeve teknologjike të avansuara, e njëjtë siç përdoret nga prodhuesit e pajisjeve origjinale, mundësojnë që CEI të garantoj produkte teknikisht të përsosura.

Ne kemi besuar gjithmonë se angazhimi jonë i thellë për përmirësimin e produkteve tona është vizit kartela jonë.Sa herë që një nga klientët tanë hap një kuti të CEI ai gjen një komponent të prodhuar e të qëndrueshëm. Sot si dje, entuziazmi ynë vjen nga kënaqësia e klientëve tanë të cilët kanë besuar në produktet tona për më shumë se 40 vjet dhe me besim absolut.

Më shumë se 1.000.000 vargje të pjesëve

Riorganizimi i depos ka luajtur një rrol të rëndësishëm në rritjen e vazhdueshme të CEI.

Përhapja e modeleve të prodhimit të kombinuara me zgjerimin e vargjeve të produkteve tona na çoi për të investuar asetet e kompanisë sonë në stoqe të produkteve të gatshme. Megjithatë, kjo zgjidhje pa dyshim e vështirë do të thotë që ne mund të plotësojë kërkesat e klientëve tanë në kohë.

Çdo vit, më shumë se 400 pjesë të produkteve të përfunduar janë shtuar në depon tonë,që në këtë mënyrë bejm rritjen e penetrimit të tregut tonë.

Menaxhimi i një strukture të ndërlikuar i është besuar në një programi të sofistikuar për menaxhimin e depos, e kombinuar me kode të gjurmueshme, mundëson kontrollimin dhe analizimin e gjendjes së stoqeve si në lëndën e para, gjysmë-prodhuar dhe produktet finale në çdo moment.

Stafi ynë kujdeset për çdo detaj të çdo dërgesë, duke siguruar të njëjtin nivel të kujdesit që e shoqëron çdo fazë gjatë prodhimit, dhe të njëjtin nivel të kujdesit që ka shoqëruar gjithmonë produktet e brendit CEI.