MONROE

Monroe®, një prej emrave më të respektuar në industrinë e automobilave dhe automjeteve komerciale,festoi 100 vjetorin e saj në vitin 2016. Me një shtrirje të gjerë të programeve, promovimev dhe aktivitete të tjera të veçanta të dizajnuara për të mbështetur mijëra ofrues të pjesëve e shërbimeve dhe miliona konsumatorëve në mbarë botën të cilët mbështeten në produktet Monroe. Monroe produktet janë prodhuar nga TENNECO.

Duke përdorur kombinimin e teknologjisë udhëheqëse, ekspertizës në prodhim dhe përkushtim në shërbim të konsumatorëve. Përtej teknologjive të avancuara dhe më të mirë në klasën e performancës së produktit, një element thelbësor i suksesit të qëndrueshmëris ne treg Monroe ka qenë një lidhje unike e fortë me profesionistët që të specifikojnë, shesin dhe instalojn produktin e tij. "Çdo përparim Monroe për aftermarket është mbështetur nga partnerët e përkushtuar dhe profesionistëve të pasë shërbimit të automjeteve të cilët kanë përqafuar përgjegjësinë për të siguruar shoferët me një udhëtim të kontrolluar", tha Joe Pomaranski, zëvendës president i lartë dhe menaxher i përgjithshëm, Global Aftermarket, Tenneco. "Ky është qëllimi përfundimtar i çdo produkti Monroe - një qëllim që kërkon partneritet të fortë në të gjithë industrinë tonë.

Lidershipi Global OE. Sot dhe Nesër

Me një rrjet prej 15 qendrave të avancuara të inxhinierisë në pesë kontinentet,me mbi 30 000 te punësuar në 93 Fabrika ne mbarë botën, Tenneco është në avantazhin kryesor të teknologjisë për tregun e pajisjeve origjinale. Tenneco plotëson nevojat e konsumatorëve - duke përfshirë Volkswagen, General Motors, Ford, Toyota, Chrysler, Daimler, BMW, PSA Peugeot Citroen, Nissan dhe Shanghai Automotive (SAIC).