TEXTAR

Inovacion. Performancë e lartë. Siguri. Dje. Sot. Nesër.

Me ofrimin e kompositeve të reja ne sisteme frenimi Taxtar ofron beneficion inovativ në tregun aftermarket, po të njejtat përdoren edhe në sektorin e pjesëve origjinale për montim të parë në automjete.


Shfrytëzimi i teknologjisë kulminante të frenimit, Textar produktet ofrojnë siguri, performancë dhe komfor. Mbi 100 vjet Textar pasqyron etikën e saj reth kualitetit me këtë qasje pa kompromis.Dhe kjo është arsyeja pse Textar vazhdon te jetë partner i besueshëm për liderët botëror të prodhimit të automjeteve.