HALDEX

NJË BOTË E MJETEVE TË SIGURTA

Haldex është pa rival në ekspertizë reth qështjes së frenimit dhe amortizimit me ajër për mjete të rënda.

Haldex zhvillon dhe ofron zgjidhje të besueshme dhe inovative që përmirësojnë sigurinë, dinamikën e automjeteve dhe qëndrueshmërinë mjedisore në industrinë globale të automjeteve komerciale. Ne jemi furnizuesi udhëheqës botëror i rregullatorëve(qelsa) të frenave për frenat e tambureve dhe kemi rritjen më të shpejtë në tregun për frenimit me disqe.
2.100 punonjësit tanë të përhapur në katër kontinente sfidojnë çdo ditë të menduarit konvencional për të siguruar që produktet tona të përqendrohen në sigurinë, efikasitetin dhe kohënzgjatjen e punës.