FILTRON

Filtrim preciz dhe i besueshëm!

Që nga 4 maji, WIX-FILTRON është zyrtarisht pjesë e grupit Mann + Hummel, i cili si rezultat është tani një nga kompanitë më të mëdha në botë që specializohen në teknologjinë e filtrimit.

Bashkimi i Mann + Hummel me Grupin Affinia, nga të cilat WIX-FILTRON Sp. Z o.o. Me seli në Gostyń është një degë, ka krijuar një organizatë me një pozitë udhëheqëse në tregun global, duke ofruar zgjidhjet më të mira të filtrimit të reja në të dy sektorët e automobilave dhe industrisë. Ky bashkëpunim është një mundësi për të dy kompanitë që të shfrytëzojnë përvojën dhe traditën afatgjate të njëri-tjetrit. WIX-FILTRON do të ndihmojë në rritjen e gjithë kompanisë duke zgjeruar gamën e produkteve që ofrohen dhe duke siguruar qasje në tregje të reja. WIX-FILTRON kujdeset për punonjësit e saj dhe ka mbështetur komunitetin lokal Gostyń për më shumë se 30 vjet - nga krijimi i objektit të parë të prodhimit lokal, nëpërmjet transformimit të saj në një firmë globale. Ne jemi një kompani bukur e madhe ku aktualish janë të punësuar mbi 1,800 punonjës, por ne nuk kemi harruar anjëhere rrënjët tona.