Edicioni jubilar i festivalit

Klubi i pasionistëve të veturave të vjetra, “Oldtimer” nga Prizreni, me datën 30 – 31 Maj 2015 organizon festivalin “Oldtimer Fest” i cili mbahet 10 vite me radhë.

Në këtë vit kanë marrë pjesë mbi 60 vetura nga Anglia, Hungaria, Sllovenia, Kroacia, Shqipëria, Maqedonia dhe Serbia, të cilat kanë zgjuar kërshërinë e prizrenasëve dhe vizitorëve të qytetit turistik tradicional.

Festivali filloj në Kosovë dhe do të vazhdoj me aktivitete edhe në Shqipëri nga data 01-02 Qershor.

Si pjesë e përgjegjësisë sociale BURAK Parts&Service është sponsor tradicional i këtij festivali.