Bashkpunim dhe kualitet

Bashkpunim dhe kualitet

Nje nder firmat me renome ne Kosove per perpunimin e metalit KUK Komerc ne vazhdimin e suksesit te punes se tyre jane duke e ritur edhe parkun e makineris me pajisje moderne dhe me teknologji te avancuar.

Neve si partner i falenderohemi per zgjidhjen e vajrave te teknologjis Gjermane ADDINOL ne mbushjen e pare te makineris se tyre.

Ky bashkepunim na bene te mburremi si dhe jemi falenderues.