ADDINOL – Ekspertë për Lubrifikante të Performancës së Lartë

ADDINOL zhvillon dhe prodhon lubrifikante me performancë të lartë të gjeneratës më të re. Ndër këto janë lubrifikantet me teknologji inovative si për shembull vajrat me performancë superiore, me aplikim të Surftec® teknologjisë.

Klientët tanë në tërë botën përfitojnë nga kjo cilësi e lartë dhe e qëndrueshme e lubrifikanteve të performancës së lartë nga ADDINOL. Njohuria jonë dhe shërbimi i këshillimeve individuale nga ana e ekspertëve tanë është edhe një dëshmi serioziteti dhe profesionaliteti.

Dijësija (Know-how) dhe kompetenca nga viti 1936…

Gjithqka filloj në 1936 në impiantin e Lutzkendorf në Krumpa, njëra ndër impiantet më të mëdha të asokohe Gjermane e rafinimit të vajrave dhe karburanteve. ADDINOL - Additive in Oil - ishte ndër markat më të njohura dhe më e preferuara në ato kohëra. Në vitin 2000 ADDINOL Lube Oil GmbH u transferua në impiantin e ri dhe modern ne Leuna/Saxony-Anhalt. Nga qendra e re funrizojmë të gjitha Shtetet Evropiane si dhe Ameriken , Rusinë, Kinën deri në Australi. Jemi prezent në më shumë se 90 Shtete me mbi 600 produkte të Performancës së Lartë ADDINOL të cilat distribuohen nga partnerët tanë kompetent.