Brendi më I rri në BURAK

BURAK i vetmi në Kosovë që ofron ekskluzivisht premium brendet botërore... Importi i radhës direkt nga lideri botëror për feroda dhe disqe TMD Friction me brendin TEXTAR...

Shfrytëzimi i teknologjisë kulminante të frenimit, Textar produktet ofrojnë siguri, performancë dhe komfor. Mbi 100 vjet Textar pasqyron etikën e saj reth kualitetit me këtë qasje pa kompromis.Dhe kjo është arsyeja pse Textar vazhdon te jetë partner i besueshëm për liderët botëror të prodhimit të automjeteve.