Risitë vazhdojnë ne BURAK!

Në vitin 2016 MANN HUMMEL arrin marrëveshja e akuizicionit te prodhuesit të filtrave FILTRON dhe WIX. Me këtë marrëveshje MANN HUMMEL ngrit edhe më tepër pozicionimin si lider i padiskutueshëm botëror për sisteme filtrimi!

Pasi jemi edhe përfaqësues i brendit MANN FILTER neve na u ofrua edhe përfaqësimi për Kosovë për brendin FILTRON, dhe pas analizave dhe hulumtimit te tregut vijmë deri në marrëveshje për distributim. Nga Qershori 2017 filluam ofertimin edhe të brendit FILTRON dhe caku ynë do të jetë ofertim sa më I denjë i brendit më një llojshmëri maksimale dhe qmime minimale!